Merhaba

Video içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://tr.sevenload.com/uyeler/vozyaman/videolar Fotoğraf içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://tr.sevenload.com/uyeler/vozyaman/resimler

FETHULLAH İLLÜMİNATİ BAĞLANTISI

22 Ağustos 2008 Cuma

FETHULLAH İLLÜMİNATİ BAĞLANTISI




Ve İkiyüzlülüğün Belgesi…



Sizlere yorumsuz iki belge sunacağız. Belgelerimiz Nurcu-fethullahçı Zaman gazetesinden… Bu iki belgeyi okuduktan sonra gerçeklerin zamanla anlaşıldığına siz de hak vereceksiniz!..

İlk olarak, 20 Kasım 1992 tarihli Zaman gazetesindeki “ABD’de Yahudi Mafyası: ADL” başlıklı araştırma yazısından bazı bölümleri aktaralım:

“İngiliz farmasonluğunun yahudi kolu olan B’nai Brith’in etkisi altındaki ADL(Anti-Defamation League) 1913 yılında kurulmuştur.

ADL adeta, Amerikan mafyasının halkla ilişkiler bürosu gibidir. Kurdukları “Denizaşırı Yatırımcılar Servisi” adlı şirketle, milletlerarası silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, kirli parayı aklama gibi işleri yürütmektedir.

İşgal altındaki Filistin topraklarında ve Kudüs’ün Hıristiyan ve Müslüman bölgesinde geniş arazilerin kanunsuz alım-satımının ortaya çıkarıldığı emlak skandalı da yine işin içinde ADL’nin varlığını ortaya koyuyor.

ADL, Amerika içinde FBI kanallı muhtelif operasyonlarla ilişkisini sürdürdü… ADL’nin bilinen cinayetleri şunlardır: 15 Ağustos 1985’te Kafkasyalı Müslüman lider Tscherim Sobzocov, evinin önünde bombalı saldırı sonucu öldürüldü… Musevi iken Hakk din olan İslam’a dönüş yapan Prof. İsmail Raci Faruki ve eşi 1985’in Ramazanı’nda sabaha karşı evlerinde bıçaklanarak öldürüldüler… Gandhi ve Palme suikastlarının arkasında da ADL’yi görmekteyiz.


ADL, tam mesai ile çalışan gizli istihbarat memurlarının bir kısmını Amerikan

Hükümeti Adalet Bakanlığına bağlı Özel Soruşturmalar Ofisi’nde(OSI), bir kısmını da İsrail otoriteleriyle Tel Aviv’de çalıştırmaktadır.


İsrail devleti kurulduğundan beri ADL, İsrail gizli servisi MOSSAD ile hususi ilişkilerini daima sürdürmüş, İsrail mafyasıyla da yakın bağlantılar kurmuştur… ADL-Sharon grubu, ihtilaflı bölgelerde satın aldıkları evlerde militan yahudileri yetiştirdiler…”

New Jersey’de ADL* Başkanı Abraham Foxman İle

09.10.1997


Bu resim küçültülmüştür. Büyük halini görmek için burayı tıklayınız.


DÖNEKLİK!

Ve “zaman” su gibi akıp gidiyor. Tarihler 10 Mart 1998’i gösteriyor… Şimdi de o günün Zaman gazetesine bir göz atalım isterseniz:


“Diyalog Çabaları Devam Ediyor

“3 gündür Türkiye’de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevik Bir, TBMM başkanı Çetin ve Dışişleri bakanı Cem’den sonra Fethullah Gülen ile görüştü… 55 yahudi örgütünü temsilen Türkiye’de bulunan 59 kişilik Amerikan Yahudi örgütleri Başkanları Konferansı Heyeti(AYÖBK),

‘Fethullah Gülen’in Türkiye’deki ve yurtdışındaki çabalarını önümüzdeki yüzyılın barış asrı olması açısından önemsediklerini ve sözkonusu projeye büyük ilgi duyduklarını’ belirttiler…

Görüşmede; Gülen’in, ABD’nin en etkili yahudi lobisi olan ADL’nin teklifiyle hazırladığı hoşgörü ve diyalogla ilgili kitap da gündeme geldi. Gülen, ‘ingilizce olarak hazırlanan kitap üzerindeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bittiğinde insanların hizmetine sunacağını’ söyledi. Kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dört bir yanında dağıtılacak…”

İşte ADL, işte Fethullah, işte diyalog ve hoşgörü masalı ve işte “gerçekler”i yazan Zaman!..

Gerçekler nasıl da Zaman’la anlaşılırmış değil mi?!.


İSLAM DÜNYASI DİYE BİR ŞEY YOK!

Bu resim küçültülmüştür. Büyük halini görmek için burayı tıklayınız.


Bana göre İslam dünyası diye bir dünya yok. Müslümanların yaşadığı yerler var. Bazı yerlerde çok, bazı yerlerde az. O da kültür Müslümanlığı. İslam’ı kendi düşüncelerine göre yeniden inşa etmiş Müslümanlar var. Bununla radikalizmi, sert ifratkar Müslümanları kast etmiyorum. İnsanın, inandığı şeylere doğru inanması, doğru inandığı şeyleri de doğru uygulaması lazım. Müslümanlığa sahip çıkması lazım. İslam dünyası dediğimiz coğrafyada bu anlayışta, bu felsefede toplumların var olduğu söylenemez. Var olduğunu söylersek Müslümanlığa iftira etmiş oluruz. ‘Hiç Müslümanlık yok’ desek o zaman da insanlara iftira etmiş oluruz.

Müslümanların dünya muvazeesinde katkıda bulunacaklarına şu anda ihtimal vermiyorum. İslam dünyası, şimdilerde belli ölçüde bir aydınlanma olsa da çok cahil. Ferdi Müslümanlık var olduğu şahsen görmüyorum. Başkalarıyla münasebet içinde olabilecek ve aynı zamanda bir birlik teşkil edebilecek, müşterek problemlerini halledebilecek, kainatı yorumlayacak, kainatı çok iyi okuyacak, Kur’an’la kainatı mütalaa edebilecek, geleceği çok iyi okuyacak, gelecek adına projeler üretebilecek, istikbaldeki yerini belirleyebilecek Müslümanların adına kendi doğrularıyla Müslüman insanlar var. Kendileriyle mutabakata varılmış, icma ile test edilmiş, sağlam bir Kur’an telakkisine bağlanmış, defaatle test edilmiş bir İslami anlayışın var olduğu söylenemez.

--------------------

Fetullah Gülen-FBI görüşmesi


Fetullah Gülen’in Amerika’da görüştüğü kişiler arasında oldukça ilginç isimler var. Bunlar arasında FBI ve Dışişleri Bakanlığı’ndan görevliler de bulunuyor.

“FBI ve Dışişleri Bakanlığı görevlileri Fetullah Gülen’le ne görüşmüş olabilir” diye merak ediyorsunuzdur.


Merakınızı gidereyim.

Çünkü neler görüşüldüğünü Fetullah Bey’in açıkladığı bölüm kadar biliyoruz.


Nereden mi?

Nuriye Akman geçtiğimiz yılın Mart ayında ABD’de Fetullah Gülen’le bir görüşme yaptı. Zaman gazetesinde çıkan mülakatın konumuzla alakalı olan bölümünü aktarmak istiyorum sizlere.



Fetullah Gülen şöyle diyor:

“Tahkikat medeniyle biri FBI’dan, diğeri Dışişleri Bakanlığı’ndan iki genç insan geldi. Geldiklerinde ‘fikirlerinden de istifade edelim’ diye bir kaç soru sordular. Bana samimi olarak şunu sordular: ‘Siz Irak’ta Amerikalıların nasıl tasarrufta bulunmasını istersiniz? İşgalden sonra Irak’ta nasıl bir irade makul olur?’ Dedim ki: ‘İşgal olmuş, siz ne derseniz deyin, halk bu meseleye işgal diyor. Benim fikrimi soruyorsanız Irak’ta öyle bir demokrasi kurun ki, Türkiye’den ileri olsun. Türkiye’ye imrenmesinler, Müslümanlara öyle müsamahalı davranın ki Iran’a imrenmesinler” (Zaman, Nuriye Akman, 26.03.2004).




ABD’de yaşayan Fetullah Bey, FBI uzmanlarına ve Dışişleri’nde görevli diplomatlara işte böyle öğütler veriyor:

“Irak’a öyle bir demokrasi getirin ki…”


“Irak’ta Müslümanlara öyle müsamahalı davranın ki…”

Tabii bunlar kendi görüşleridir. Kendi dünyasına ait tavsiyeleridir. Destekleyeniniz olabilir, karşı çıkanınız olabilir.

Ama Irak’ta bir işgal var. Bir islam toprağı haçlı ordusu tarafından ele geçirilmiş. Yüzbinlerce masum sivil olmüş. Bebekler, kadınlar, yaşlılar, öldürülmüş. Camiler yıkılmış. Kutsal mekanlar tahrip edilmiş. Samarra’da genç kızların ırzına geçilmiş.




Bütün bunları meydana getiren bir ülkenin FBI uzmanları, Dışişleri görevlileri, Pentagon elemanları, şunlar bunlar, mesela sizin yanınıza gelip görüşünüzü sorsalar, siz ne söylerdiniz?

Mesela ben olsam şöyle söylerdim:

“ABD ordusu Irak’ta uluşlararası hukuka aykırı olarak insanlık dışı bir işgalde bulunmuştur. Yüzbinlerce masum insanı vahşice katletmiştir.

İşgalci güçlerin demokrasi anlayışı bana göre budur: Kan, gözyaşı, katliam.

Sizin Irak’a getireceğiniz en güzel gelişme Irak’ı terk etmektir.


Irak halkının sizin getireceğiniz demokrasiye ihtiyacı yoktur.

Irak halkının sizin vereceğiniz hoşgörüye de ihtiyacı da yoktur.

Bir müslümanın İslam’ı yaşamak için Hristiyanın ona tanıyacağı müsamahaya asla ihtiyacı olamaz.

Irak için yapabileceğiniz tek şey, bu ülkeden defolup gitmenizdir.”

Ben olsam böyle söylerdim. Kuşkusuz benim gibi düşünen milyonlarca insan var Türkiye’de.

Ama ne diyelim; Fetullah Gülen’e “Neden FBI uzmanlarına, Irak’tan defolun gidin” demedin, diye soracak durumumuz yok.

Aramızda dağlar var.


__________________




Zamanı Gelmişlerin Yası Tutulmaz...(Why So Serious ?)

kaynak: http://fetos.wordpress.com

---------------------------------------------



Şirk koşanlara iman edenler şu soruları iyi okuyun düşünün ve cevap verin.



-CIA ajanları niye fethullah a kefil oluyor? fethullah ı nerden tanıyorlar ve aralarında nasıl bir ilişki varki kefil oluyorlar.

-Dini,vatanı,namusu ve onuru için savaşan HAMAS'a, Lübnan HİZBULLAH'ına, IRAK'lı direnişçilere, AFGAN mücahitlere düşman olan onlara terörist diyen Haçlı Katil ABD niye fethullahı övüyor, ona destek oluyor, ekonomik yardım yapıyor?

-Haçlı savaşı diye Irak'a saldıran demokrasi diye esaret ve zulüm götüren milyonlarca müslümanı katleden, bacılarımıza tecavüz eden bu şeytan ABD'ye niye tepki vermiyor,neden susuyor ve onun bu katliamlarını onaylıyor.

__________________
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
Medeniyet! dediğin tek dişi kalmış canavar?

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sen islamı yokmu sayıyosun sen ne konuşuyosun o islam dünyasında bögulursun haberin olsun islam dünyası için can vermek isteyenler sni o dünyada bogarlar haberin olsun islama savaş açma bütün müslümanlarla savaşırsın ama islamla asla salak herif seni

DOĞAN dedi ki...

EMPERYALİZME KARŞI SAVAŞ KURTULUŞA ULAŞ o iswlam için can vermeye hazı herifler neden islamı sömürgeleştirmeye çalışan f.gülen şerefsizini boğmuyor.neden onlar islam ülkelerini her fırsatta vuran amerikaya savaş açmıyor bu ne korkaklıktır bu ne yavşaklıktır.buradan herkese ialn ediyorum amerika ve onun yardımcısı f.gülene savaş açıyorum.eğer benide denizler gibi asacallarsa assınlar ama ben yinede amerikanın ve onun savunucusu f.gülenin karşısındayım

Halid dedi ki...

İşgal başladığında ABD'nin zulmüne karşı neden sessiz kalıyorsunuz diye websitelerinden sormuştum. Cevap veremedi. Sanırım bu isimde bir kitap da vardı.

Anlattığı kişiler hatrına birşey demeyelim diyoruz ama kardeşine tecavüz edilen birisi tecavüzcülerle iyi geçinmeye çalışıyorsa yolunun doğru olduğuna inanamayız. Tamam Irak'ta direniş hareketindekiler hizmetçi değil ama bir yandan dinden bahsedip diğer yandan 1,5 milyon insanın katlini görmezden gelmenin İslami açıdan hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

Gelinen tabloya bakıyoruz, Irak'ın kuzeyinde ABD'nin taşeronluğunu yapmak için en ön saftakiler yine bu jemaatin adamları oluyor. O kadar hizmetçi Amerikan askerine karşı dursa belki işgalciler kaçacak delik arardı. İnanan için Allah yeter. Allah tüm müslümanları dünya menfaati için hasta İsrail, ABD, Rusya ve uşaklarına biat etmekten korusun.

Adsız dedi ki...

bir de biz soralım: bu gariban amerikada kalabilmek için sürekli oturma izni sorunu yaşıyor...amerika bilmem kimle bağı olsa böyle bir sorun yaşarmı?
ama iddialara devam...:))))))))))

Adsız dedi ki...

ALLAH AKIL VERMİŞ KULLANAN YOK! AHİRETTE BU İFTİRALARINIZ SAYESİNDE KUL HAKLARININ ALTINDAN ÇOK ÇIKARSINIZ ZATEN DİMİ? İYİ O ZAMN
ok by!

Adsız dedi ki...

Kökeni mason olan bir ırk yahudi locasının cirit attığı,adam ırak diyosunuz kendi ülkesinde öldürülenleri görmüyor adam.O kadar şehit ne oluyor,Deccal bence illuminati dir ve ona uşaklık edenlerin hepsi allahın cehenneminde yanacak kül olacak tekrar dirilip yeniden yanacak sonsuza kadar.

Peygamber efendimizin (s.a.v) sahih hadislerinden deccalin cehennemi sizin cennetiniz,deccalin cenneti sizin cehenneminiz dir,buyurmuşlardır başka sözüm yok.

    Powered By Blogger

    Videolar

    Tayyip Erdoğan: BOP Eşbaşkanıyım

    Link: sevenload.com

    Tayyip Erdoğan: Diyarbakır'ı BOP'un Merkezi Yapacağım

    Link: sevenload.com

    NİHAT GENÇ TÜRK GENÇLİGİNE SESLENİYOR​ - ARTIK UYUNMA ZAMANI

    Link: sevenload.com

    Abdullah Gül'ün Colin Powell ile Gizli İHANET Anlaşması

    Link: sevenload.com

    Fethullah Gülen Hz. Muhammed'e gerek yok diyor

    Link: sevenload.com

    Fethullah Gülen Müslümanların düşamanı Hristiyanlarla ittifak yapalım diyor.

    Link: sevenload.com

    Fethullah Gülen Papaz okulu açılsın diyor

    Link: sevenload.com

    Fethullah Gülen ve Haçlı Komutanı Papa'nın elinin öpülmesi

    Link: sevenload.com

    CIA Ajanı Fethullah Gülen Gerçeği - 1

    Link: sevenload.com

    CIA Ajanı Fethullah Gülen Gerçeği - 2

    Link: sevenload.com

    CIA Ajanı Fethullah Gülen Gerçeği - 3

    Link: sevenload.com